Anahtar Kelimeler:

Bakan'a Faks Gönderdiler

Bakan

 Tepki Gösterdiler

Kırıkkale’de Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR SEN), öğretmen ve öğretim elemanlarının ek ödeme mağduriyetinin giderilmesi için eylem yaptı.

Eylem Yaptılar

PTT önünde basın açıklaması yapan eğitimciler daha sonra Başbakanlık ve ilgili bakanlıklara "Ek Ödeme" talebini içeren fakslar gönderdi. PTT binası önünde eğitimciler adına konuşan Kırıkkale Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Oktay Sümer, "Bizler, şubeler olarak il merkezlerindeki PTT önlerinde kitlesel basın açıklamaları ve faks eylemleri yaparken, Genel merkezimiz Ankara`da Maliye Bakanlığı önünde eylem yapmakta, ilçe temsilciliklerimiz ise bizimle aynı saatlerde ilçelerinden `ek ödeme` talebimizi içeren faks eylemi gerçekleştirmektedirler.

Faks Çektiler

Faks eylemimizde ek ödeme talebini içeren metinleri, başta Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan`a, Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek`e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik`e, çalışanlarına sahip çıkması talebiyle Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer Dinçer`e ve ilimizin milletvekillerine göndereceğiz" dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli