Anahtar Kelimeler:

Eski Bir Askeri Üsten İnsan Kemikleri Çıktı

Eski Bir Askeri Üsten İnsan Kemikleri Çıktı

 Ahılı’da İlginç Olay

Kırıkkale’nin Ahılı köyünde toprak kayması sonucu ortaya insan kemikleri çıktı. Eski bir askeri alanda yaşanan bu olay Savcı ve Emniyet’i harekete geçirdi

Kemikler Ortaya Çıktı

Olay dün yaşandı. Köyde eskiden askeri alan olarak kullanılan bölgede toprak kayması oluştu. Toprak kayması sonucu da ortaya insan kemikleri çıktı. Bölgeyi gören köylüler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis incelemede bulundu ve bunun Savcılığı ilgilendirdiğini söyledi. Olay yerine giden savcı konuyla ilgili araştırma ve soruşturma başlattı. 

Savcı Çalışma Başlattı

Savcının talimatı doğrultusunda polis ekipleri savcının nezaretinde kazı yapmaya başladılar. Bölgeye bir adet kepçe getirildi. Kepçe ile toprak kayması oluşan yer temizlendi. Kayan toprak başka bir alana götürüldü ve incelenmeye başlandı. Bu arada, kayma oluşan bölgede de inceleme yapıldı. Çalışmanın bir süre devam edeceği bildirildi.

Çalışma Zaman Alır

Bölgede çalışan polisler kazdıkça kemiklere ulaşıyor. Bölgenin mezarlık olabileceği düşünülüyor. Eskiden bu bölgenin askeri alan olarak kullanıldığı öğrenildi. Hadiseyle ilgili bilginin çalışma tamamlandıktan sonra verileceği açıklandı. Bu çalışmanın da zaman alacağı ifade edildi. Bulunan kemikler adli tıpa gönderilecek.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı