Anahtar Kelimeler:

Dp'de Kongresini Yaptı

Dp

 Uysal Seçimle Geldi!

Demokrat Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kongresi dün parti binasında yapıldı. Atama ile gelen il başkanı Cengiz Uysa, bu kez seçimle yeniden il başkanı oldu… 

Divan Oluşturuldu

Kongre öncesi divan oluşturuldu. Divanda Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Babayiğit, Genel İdare Kurulu Üyesi Hayati Çimen, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Meclis Üyesi Şevket Satılmış yer aldı. İl Başkanı Cengiz Uysal, seçime tek liste ve tek aday olarak girerek yeniden başkan seçilirken, açıklamalarda bulundu.

Yeni Dönem Başladı

DP İl Başkanı Cengiz Uysal, yeni dönemde yeni bir anlayışla daha aktif çalışmalar yapacaklarını söyledi. Bir süre önce merkez ilçe kongresini yaptıklarını ve Mustafa Çetin’i ilçe başkanı seçtiklerini belirten Uysal, il kongresini de yapıyor olduklarını söyledi ve yeni bir döneme kapı araladıklarını belirtti. Uysay, “Yeni dönemde daha aktif bir siyaset yapacağız. Mahalle mahalle gezerek muhtarlarımız ile görüşeceğiz. Partimizi ve misyonumuzu anlatacağız” diye konuştu.

 Zamlar Bıktırdı

Uysal, gündeme dair de açıklamalarda bulunarak, “Demokrat Parti olarak gerçekleri vatandaşlarımıza anlatmak zorundayız. Son zamlarla vatandaşın bütçesi şeytan çarpmışa döndü. Doğalgaz ve elektrik zamları ortada. Yılbaşından bu yana benzine yapılan zamların oranı yüzde 9 oldu. Zaten dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz. Bu hükümette insana merhamet emaresi yok. Bari oy vererek bu vebale ortak almayalım. Boyalı vaatlere kanmayın. Biz seçmenimize kendi partisine dönmesini istiyoruz” dedi. 

Yatırımlar Yapılmalı

Demokrat Partinin iktidar olduğu dönemlerde Türkiye’nin büyük sanayi hamleleri yaptığını belirten Uysal, “Demokrat Parti sanayi yatırımları ile ülkeyi güllük gülistanlık şekilde yönetti. Bugün Cumhuriyetin kuruluş değerlerine sahip çıkılmıyor. Sırf Amerika istiyor diye kedi sorunlarımızı bir kenara bırakıp, elin meselesi ile uğraşıyoruz. Kendi söküğümüzü dikelim önce. Ülkemizi geliştirelim, boş laflara kulak asmayalım. Elle tutulur, gözle görülür yatırımlar yapalım” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu