Anahtar Kelimeler:

KIRIKKALELİLER YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

KIRIKKALELİLER YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

 Kırıkkale Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı yeni başkanını seçti. 1996 yılında Ankara’daki 51 Kırıkkaleli ile kurulan, Kırıkkaleliler Vakfı, yapılan seçim ile yeni başkanını belirledi

SEÇİM YAPILDI

Başkanlığa, Kırıkkalelinin önemli İşadamlarından Ali Rıza Çalkan seçildi. Olağan Genel Kurula Ahmet Yalçınkaya, İsmail Çelik, İsmail Şen, Ömer Faruk Çağlayan, Ali Erpençe, Dursun Türkdoğan, Hüseyin Yakut, Hikmet Çalkan, Hasan Araç, Kemal Yurduseven, Mükremin Yalçınkaya, Aydın Yanıkbayır, Ramazan Yiğit, Asım Çağlar, Ali Hadi Aşılıoğlu, Celal Bildik, Cemal Demirtaş katıldı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Olağan Genel Kurulun, Divan Başkanlığına Hikmet Çalkan seçildi. Genel kurulda Vakıf Başkanı İşadamı İsmail Şen’in faaliyet raporunu okumasının ardından Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Seçimi yapıldı. Vakıf Başkanı İsmail Şen konuşmasında “Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen değerli hemşerilerime, Yönetim Kurulu Üyelerime ve ilgi alakalı Siyasi, Bürokrasi, İş Dünyasından tüm hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

YENİ YÖNETİM

Yönetim Kuruluna Ali Rıza Çalkan, Hüseyin Yakut, Haydar Bakırtepe, Nebi Şahinli, Aytekin Araç, İdris Dönmez, Şevki Şarlıoğlu, Orhan Pekuz, Ahmet Akdeniz, Refik Yılmaz, Mehmet Güloğlu, Hikmet Demirhan, Adem Yıldırımkaya, Abdullah Şen, Ali Küçükkaya, Muzaffer Sevinç, Rahime Bozdoğan, Mustafa Pehlivanlı, Zekeriye Ensarı, İrfan Avcı, İrfan Avcı, İdris Kılıçkaya, Ali Erpençe, Habibullah Bayrak seçildi.

ÇALKAN’DAN AÇIKLAMA

Yeni Başkan Ali Rıza Çalkan ise “Biz Kırıkkaleliler olarak, gerek Kırıkkale de gerekse Ankara’da Siyasi, Bürokrasi ve İş Dünyasını kullanarak, Eğitimsel, Kültürel, Sağlıksal ve Sosyal bilinci Kırıkkale ve Ankara’daki hemşerilerimize aşılamada ve onları Sivil Toplum Örgütlerine katılımlarında atacakları adımlarda öncü olacağız. Kırıkkaleli hemşerilerimizin Eğitim, Sağlık ve Sosyal açıdan sıkıntılarını Ankara’da, Kırıkkale’de ve her yerde çözme imkânını sağlamak amacıyla kurulan vakfımızda çözüm ortağı olacağız” dedi. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli