Anahtar Kelimeler:

Polis Haftası`nda Renkli Kutlamalar Yapılıyor…

Polis Haftası`nda  Renkli Kutlamalar Yapılıyor…

 Renkli Görüntüler

Kırıkkale`de Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 167`inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oluyor. 

Kutlama Törenleri

Kırıkkale`de Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 167`inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oluyor. Polis Haftası`nın ilk gününde emniyet teşkilatını ve birimlerini tanıtan sergi ile polis memuru Ali Güzelce`nin yağlı boya tabloları izleyiciyle buluştu. Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal hafta nedeniyle konukları ağırladı, Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu`nu ziyaret etti. Kartal`ı okulda İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler karşıladı. Okulun konferans salonunda şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi, kitap dağıtıldı.

Okul Ziyareti

Cumhuriyet Meydanı`nda ise Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü`nce devriye köpeklerinin gösterisi, kapkapçı ile silahlı banka soyguncusunun etkisiz hale getirilmesi tatbikatı ilgiyle izlenirken alkış aldı. 10 Nisan`a kadar sürecek kutlamalarda uçurtma şenliği, fidan dikimi, işaret dili gösterimi, polis köpeklerinin katılımı ile çok sayıda gösteri sunulacak. Hafta nedeniyle tebrik ziyaretlerini kabul eden İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise etkinlikler kapsamında Yavuz Selim İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti. Okulda Kartal`ı İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencileri karşıladı.

Gösteriler Yapıldı

Polis Haftası nedeniyle okulun konferans salonunda Polis Haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildikten sonra okul öğrencilerine Milli Eğitim Müdürü Okur ve Emniyet Müdürü Kartal, kitap ve hediyeler dağıttı. Cumhuriyet Meydanı`nda Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün hazırlamış olduğu asayiş devriye köpeklerinin gösterisi büyük beğeni topladı.

Fidan Dikilecek

Polis Haftası`nın ilk gününde Emniyet binası içerisinde Emniyet Teşkilatını ve birimlerini tanıtan sergi açıldı ve ayrıca polis memuru Ali Güzelce`nin yapmış olduğu yağlı boya resimleri vatandaşlara sergilendi. Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 167`inci yıl dönümünün kutlandığı 4 Nisan ve 10 Nisan arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, uçurtma şenliği, fidan dikimi, işaret dili gösterimi, polis köpeği gösterilerimi gibi çok sayıda gösteri düzenlenecek.

Şehit Annesi Çiçek Verdi

Bu arada şehit yakınları ve gaziler Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ziyaret etiller. Bir şehit annesi ziyaret sırasında Kartal’a çiçek verdi. Kartal şehit annesine teşekkür etti.  



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli