Anahtar Kelimeler:

En Çok İkisi Şikâyet Edildi...

En Çok İkisi  Şikâyet Edildi...

 İkisi De Şikâyet Konusu

Kırıkkale’den kapıdan satış veya pazarlama usulü ile satışlarda en çok şikayet alan iki konu var. Biri bal, diğeri ise cep telefonu. Bu iki konuda çok sayıda şikayet yer alıyor…

Sahte Ürünler

Kırıkkale’de son günlerde bal ve cep telefonu şikayetlerinin arttığı bildiriliyor. Tüketici Hakem Heyetine en çok bal ve cep telefonu şikayetleri geldiği bildiriliyor. Son zamanlarda televizyon aracılığıyla cep telefonu ve bal satışı yapılırken, vatandaşların aldıkları bal ve cep telefonlarından şikayetçi olduğu bildiriliyor. TV’de görüp satın alınan malzemeler eve gelince gerçek ortaya çıkıyor. Malzemeler sahte, bozuk, defolu ve ekranda görünen ünler olmuyor genellikle.  

Evrak İmzalamayın

Balların reçel ve şeker karışımı olduğu öğrenilirken, telefonların ise son derece kötü, Çin malı üretimi olduğu ve bir çoğunun da çalışmadığı belirtiliyor. Vatandaşların resmen dolandırıldığı ifade ediliyor ve bu konuda dikkatli olmaları, TV’den, pazarlamacıdan ve kapıdan satış yapanlardan hiçbir şey almamaları ve hiçbir evrağa da imza atmamaları öneriliyor. Böyle durumlarda 7 günlük itiraz süresi olduğu da belirtilerek dikkat edilmesi isteniyor. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli