Anahtar Kelimeler:

FARKLI KAZANDIK...

FARKLI KAZANDIK...

 

KEŞKE HEP BÖYLE OLSA
 
Sezonun ilk maçında deplasmanda aynı hakemle rakibini 3-0 yenen Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor’u bu kez 4-0 yenerek 3 puan aldı…
 
 
HIZLI BAŞLADIK
Güzel bir havada Başpınar Stadı’nda oynanan maça ilgi iyi oldu. Maçta ilk tehlikeli atağı kendi kalemizde gördük. Maçın 7. dakikasında İbrahim’in şutu direkten döndü. Karşılaşmanın 25. dakikasında Kırıkkalespor aradığı golü buldu. Soldan gelişen atakta Bahri’nin ceza sahasına indirdiği topu önünde bulan Biray’ın şutu kaleciden döndü. Gelen topu takip eden Mustafa ağlarla buluşturdu: 1-0. 38. dakikada orta sahadan topla ilerleyen Ali’nin yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutunu kaleci Tayfun son anda kornere çeldi.
 
DÖRT GOL ATTIK
43. dakikada Kırıkkalespor mutlak bir gol kaçırdı. Soldan Bahri’nin ceza sahası içine kestiği topu önünde bulan Samet Türkmen, sert vurdu. Daha sonra dönen topu önünde bulan Biray boş kaleye bırakamadı.
51. dakikada gelişen konuk takım atağında İbrahim’in kafa vuruşu kaleci Tayfun’un ellerinde kaldı.
59. dakikada orta sahanın sağında kazanılan serbest vuruşu kullanan Maksut topu ceza sahası içine kesti ve topa iyi yükselen Bahri durumu 2-0 yaptı.
81. dakikada sol kanattan gelen topu önünde bulan Murat, ceza alanı içine kadar indi ve kaleci ile karşı karşıya kalarak kaleci Ahmet’in solundan filelerle buluşturdu: 3-0.

90. dakikada orta sahanın solundan aldığı topla ilerleyen Bahri, çalımlarla ceza sahasına kadar girdi kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bahri, topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu: 4-0. Maç bu skorla tamamlanırken, ekibimiz 3 puan kazanmanın rahatlığını yaşadı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli