Anahtar Kelimeler:

YANAN CAMİ HİZMETE GİRDİ

YANAN CAMİ HİZMETE GİRDİ

 CAMİ İBADETTE

Balışeyh ilçesinde yangın nedeniyle kullanılamayan cami, yeniden onarılarak hizmete girdi. Cami hizmet vermeye devam ediyor.

İBADETE AÇILDI

İlçeye bağlı Kargın köyünde 2010 yılı Ekim ayında yangından etkilenerek zarar gören ve kullanılamaz durumda olan cami, Kaymakamlığın Köylere Hizmet Götürme Birliği ve ilçe özel idare tarafından gerekli ödenek, bakım onarım projeleri kapsamında gerekli çalışmalar tamamlanarak hizmete girdi. Kaymakam Tekin Erdemir ve ilçe özel idare müdürü Hüseyin Öztürk camiyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Tekin Erdemir, cami ile ilgili onarımın tamamlandığını belirterek ibadete açıldığını belirtti.

TAMAMEN YENİLENDİ

KAYMAKAM ERDEMİR, ``YANGINDAN zarar gören camimizle ilgili olarak onarım işlemlerini tamamladık. Camimiz inşaat nedeniyle bir süre kullanılamadı ama şimdi tekrar vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Camimizin içi, dışı, mefruşatı, minberi ve mihrabı ile diğer mekanları daha güzel bir görünüme sahip oldu`` dedi. Bakım onarımı yapılarak hizmete giren ve camilerine kavuşan köy heyeti ile köyün ileri gelenleri, köy meydanında toplanarak Kaymakam Erdemir`e teşekkür ettiler ve hep birlikte caminin açılışını gerçekleştirdiler.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu