Anahtar Kelimeler:

CAN, ÇIKTI, ÖCAL ÇIKAMADI

CAN, ÇIKTI, ÖCAL ÇIKAMADI

 Türk Metal Sendikası’nın yönetimini belirlemek için delege seçimi dün yapıldı. Tüm fabrikalara kurulan sandıklar ile işçiler başkanı ve yönetimi belirleyecek delegeleri oyladı…

 

DELEGE OYLAMASI YAPILDI

MKE fabrikaları ve Türk Metal Sendikası’nda dün heyecanlı bir gün yaşandı. Sendikanın şube başkanlığı seçimi için delege oylaması yapıldı. Tüm fabrikalara kurulan sandıklar ile işçiler 8 Nisan tarihinde yapılacak olan kongrede yönetimi belirleyecek olan delegeleri oyladı ve o seçimdeki delegeleri belirlemeye çalıştı. MKE genelinde 2800 işçinin delege seçiminde oy kullandığı bildirildi.

SONUCU MERAKLA BEKLEDİLER

Seçimde mevcut başkan Mürsel Öcal’ın 138, Serdar Murat Can ve ekibinin 62, Bahtiyar Karapolat’ın ise 48 delegesi için oy kullanıldı. Saat 17:00 itibariyle oy verme işlemi sona erdi ve oy tasnif işlemleri başladı. Oy tasnifi ise gece geç saatlere kadar devam etti. Delege seçimindeki kesin sonuçların bugün açıklanacağı bildirildi. Adaylar, delegeler ve işçiler seçim sonucunu merakla beklediler.

ÖCAL ÇIKAMADI!

Dün yapılan seçimlerde mevcut başkan Mürsel Öcal’ın görev yeri olan Silah Fabrikasından delege olarak çıkamadığı bildirildi. Serdar Murat Can ise görev yeri olan Pirinç fabrikasından delege olarak çıkabildi. Böylece Öcal’ın işi zora girdi. Serdar Murat Can’ın ise şansı arttı.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli