Anahtar Kelimeler:

HENÜZ ATAMA YOK!

HENÜZ ATAMA YOK!

 MKE Genel Müdürlüğü konusunda sivil ve Kırıkkaleli bir ismin atanması söz konusu idi. Ancak bu olmadı. Kuruma emekli bir amiral atanacağı söylendi. Atama konusunda artık Kırıkkale’nin bir dahli kalmadı…

KÖŞK’TEN KARAR ÇIKMADI

Şubat ayının sonunda olması beklenen atama henüz gerçekleşmedi. İsmi açıklanmayan emekli amiralin atama yazısının Bakanlar Kurulu’nda imzalandığı ve Başbakan’a gönderildiği, Başbakan’ın da imzalayarak Köşke’e gönderdiği kaydedildi. Ancak Köşk’ten bu konuda henüz bir karar çıkmış değil. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Köşke’e gelen bazı yasa ve kararları imzalayarak onayladı. Fakat MKE Genel Müdürlüğü ile ilgili bir karar çıkmadı.

GURUPTA GÖRÜŞÜLMEDİ

Salı günü TBMM’de AK Parti gurup toplantısında konunun gündeme gelmesi bekleniyordu. Ancak atama konusunun gündeme hiç gelmediği bildirildi. Atamanın artık Kırıkkale dışında geliştiği kaydediliyor. Kırıkkale’nin atama konusunda bir müdahalesi bulunmuyor. Bu hafta içinde atamanın olacağı söyleniyordu. Bugün atama yazısının imzalanabileceği belirtiliyor. Kurumda genel müdürlük görevi şu anda vekaleten yürütülüyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli