Anahtar Kelimeler:

Dört Firma Katıldı

Dört Firma Katıldı

 Kırıkkale Belediyesi’nin önemli çalışmalarından birini teşkil eden mezbahane işi dün gerçekleştirilen ihale ile start aldı. İhaleye dört firma katıldı…

İhale Yapıldı

Kırıkkale’nin en büyük eksiklerinden biri olarak görülen hayvan pazarı ve mezbahane işi start alıyor. Bu yılki programa dahil edilen projeye dün gerçekleştirilen ihale ile start verildi. Mezbahane ve hayvan pazarı ihalesi yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye dört firma katıldı. Belediye ihale salonunda yapılan ihaleye Cebeci İnşaat, Akson Proje, Çise Peyzaj ve Abide Proje isimli firmalar katıldı.

Teklifler Verildi

İhale Komisyon Başkanı olarak ihaleyi yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy firmaların evraklarını ve tekliflerini tek tik inceledi. İhaleye en düşük fiyatı 3 milyon 900 bin lira ile Cebeci İnşaat verdi. Ulusoy, teklifi değerlendireceklerini ve açıklamayı daha sonra yapacaklarını söyledi. İhale gerçekleştirilirken, komisyonun incelemesi ve onayından sonra sonucu açıklanacak. Mezbahane ve hayvan pazarı bu yıl bitirilecek. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli