Anahtar Kelimeler:

Cuma Günü Tipide Yaşanan Kazalar

Cuma Günü Tipide Yaşanan Kazalar

17.02.2012 tarihinde yoğun tipi nedeniyle yaşanan kazalar herkesi derinden etkiledi.

 

Tipi Yüzünden 1 Günlük Bebek Öldü

Cuma günü 15.00 saatinde Osmangazi Mahallesi çevre yolunda meydana gelen kazada yol ulaşıma kapandı. Tam kazanın olduğu sırada Yozgat’tan Ankara giden ambulans kaza nedeniyle ambulansta bulunan bebeği hastaneye yetiştiremediği için minik bebek hayata gözlerini yumdu. Olay herkesi derin bir üzüntüye boğdu.

 

Milletvekillerinin Aracı Zincirleme Kazaya Karıştı

Ankara`dan Kırıkkale yönüne giden Ahmet Karademir`in kullandığı otomobil, kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak bariyerlere, arkadan gelen tır da bu otomobile çarptı.  Bu sırada, Ankara`dan Kayseri`ye gitmek için yola çıkan Milletvekili İsmail Tamer`in kullandığı otomobil de tıra, arkadan gelen Hüseyin Çiftçi idaresindeki akaryakıt tankeri de Tamer`in otomobiline çarptı. Tamer ile otomobilinde bulunan Milletvekili Ahmet Öksüzkaya kazayı yara almadan atlatırken, Milletvekili Yaşar Karayel başından yaralandı. 

 

Kaletepede’de Kaza Yaşandı

Kırıkkale`nin Kaletepe Mahallesi`nde kayan TIR, park halindeki araçları hurdaya çevirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. TIR’ın kayması nedeniyle dorsesi yol kenarında park halinde duran araçlara zarar verdi. Üç araç TIR nedeniyle büyük hasar gördü. 

 

Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Birçok aracın karıştığı kazada trafik felç oldu. Olay yerine gelen trafik polisi Mustafa Demirtaş’a başka bir aracın çarpmasıyla trafik polisi 50metre kadar sürüklenerek yere düştü. 112 ekibinin gelmesiyle ilk müdahalesi yapılan trafik polisi, hastaneye kaldırıldı. Yüksek ihtisas hastanesine kaldırılanı Mustafa Demirtaş hayatını kaybederken, meslektaşlarını derin üzüntüye boğdu.

 

 



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı