Anahtar Kelimeler:

Van'a Yenildik

Van

 Kırıkkalespor kendi sahasında gurubun zor durumdaki takımı olan Van Belediyespor’u konuk etti. Ekibimiz, 20. dakika ve 94. dakikada yediği gollerle sahadan yine eli boş ayrıldı.

KARLI ZEMİNDE OYNANDI

Karlı ve buzlu bir zeminde oynanan maçta ekibimiz etkili olamadı. 6 haftadır galibiyet alamayan takımımız, kendi sahasında konuk ettiği Van Belediyesyor karşısında da puan çıkaramadı. Maça taraftar az sayıda katıldı ama 90 dakika boyunca desteğini esirgemedi. Maçtan önce ısınma hareketleri sırasında sahanın buzlu olması nedeniyle futbolcular zor anlar yaşadı. Karşılaşmaya taraftarların verdiği moralle iyi başlayan ekibimiz ilk 15 dakika içinde topa daha çok sahip olan bir görüntü çizdi.

20. DAKİKADA GOL

Maçın 20. dakikasında soldan gelişen Van Belediyespor atağında Yaser’in ceza sahasına kestiği topu defans uzaklaştıramadı. Arka direkte bulunan Umut, sol ayağı ile topu filelere bıraktı: 0-1. 51. dakikada sağdan gelişen Van Belediyespor atağında topla ceza sahası içine giren Umut’un sert şutunu kaleci uzaklaştırdı. 70. dakikada, sağdan gelişen Kırıkkalespqor atağında topla ceza sahası içine kadar inen Samet, kaleci ile karşı karşıya kaldı, kötü vuruşu üstten auta gitti.

94. DAKİKADA GOL

86. dakikada, Kırıkkalespor ceza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Rıdvan’ın sert şutu kalecide kaldı. 94. dakikada sağdan aldığı topla ceza sahası içine kadar inen Emrah, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plasesi ağlarla buluştu: 0-2. Maç bu skorla tamamlanırken, Kırıkkalespor kendi sahasında bir yenilgi daha almış oldu. Sahadan ekibimiz boynu bükük ayrılırken, rakip takım ise 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadı. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı