Anahtar Kelimeler:

Kurslara İlgi Yüksek

Kurslara İlgi Yüksek

 Her meslek dalında kurs açan ve birçok insana iş imkanı sağlayan Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi kurslarına ara vermeden devam ediyor. Kurs çeşidi bir hayli fazla…

 Kurslar Devam Ediyor

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, meslek sahibi olmayanları meslek sahibi yapıyor. Hemen hemen her meslek dalında kurs açan ve birçok insana iş imkanı sağlayan Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi kurslarına ara vermeden devam ettiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara bilgisayardan el işine, oto tamirinden süsleme sanatlarına kadar her dalda kurs açtıklarını belirtiyor.  

Kurs Çeşitleri

Açılan kurslarla binlerce insanı eğiten ve bir çok insana da iş imkanı sağlayan Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi servis araçlarını kullanmaya yönelik de kurs düzenliyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara, Halk Eğitim Merkezi olarak kurslara ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Yabancı Dil ve Bilgisayar kurslarımız Halk Eğitim Merkezimiz çevresinde bulunan okullarda dahil olmak üzere tüm hızıyla devam etmektedir. 12 grup bu kurslarımızda faydalanıyor. Akşam saatlerinde de aşçılık kurslarımız devam etmektedir” şeklinde konuştu.  

İlgi Çok Yüksek

Her geçen yıl kurslara ilginin arttığını vurgulayan Kara, her dönem ilginin yüksek olduğunu, kimi vatandaşların meslek öğrenmek kimi vatandaşların ise el becerisi kazanmak için kurslara katıldığını vurguladı. Bu yıl da kurs çeşidi bir hayli fazla, Kurslar devam ediyor. Kurslara katılanlara sezon sonunda sertifika verilecek. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli