Anahtar Kelimeler:

GÜLE GÜLE MÜDÜRÜM

GÜLE GÜLE MÜDÜRÜM

 Milli Eğitim Bakanlığı Kararnamesiyle merkeze atanan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’i mesai arkadaşları ve eğitim camiası dün Ankara’ya uğurladı. Mehmet Peker ve mesai arkadaşları uğurlama töreninde gözyaşlarına hâkim olamadı.

MUTLUYUM GURURLUYUM

Milli Eğitim Bakanlığı Kararnamesiyle Milli Eğitim Bakanlığına atanan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, dün mesai arkadaşları ile vedalaştı. Mesai arkadaşları ve Mehmet Peker, vedalaşma töreninde gözyaşlarına hâkim olamadılar.

Kırıkkale’de 3 yılı aşkın zamandır tüm eğitim camiası ile beraber çalışmakta olduğunu söyleyen Mehmet Peker,” Mutluyum ve gururluyum. 40 yıllık meslek hayatım boyunca gayretle, azimle, bıkmadan, yılmadan, yorulmadan ülkemize, toplumumuza ve ilimize yararlı bireyler yetiştirmek adına sürdürdüğüm çalışmalarımda hep vicdanımın sesini dinleyerek hareket ettim” dedi.

HERŞEYİN BAŞLANGICI VE SONU VARDIR

Gerek yaşamım boyunca, gerek tüm meslek hayatım, gerekse Milli Eğitim Müdürlüğü görevim süresince, herkesi ve her kesimi en samimi duygu ve düşüncelerimle sevmeye ve saymaya çalıştım diyen Mehmet Peker, “Bilinmesini isterim ki; hayatım boyunca dostluğa, dürüstlüğe, doğruluğa değer verme çizgimden hiçbir zaman şaşmadan, eğitimimizin iyi ve şerefli bir temsilcisi olmaya gayret ettim.

Her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. İnsanların birbirlerini tanımaları için en iyi zaman ayrılmalarına en yakın zamandır, denir. Hoş seda bırakarak ayrılmak düşüncesi ile başladığım görevlerimde daima kendi vicdanımda huzur duyduğumu bilmenizi isterim.”

İLİMİZ ADINA GÜZEL BAŞARILAR

“Bu zaman içerisinde özverili ve gayretli çalışmalarımız sonucunda başarıdan başarıya koştuk. İlimiz Kırıkkale’nin sesini örnek çalışma ve başarılarla duyurduk.

Mesela birkaç tanesini örnek verecek olursak; 2010-2011 eğitim öğretim yılında LYS sınavlarında Türkiye 9. olduk, KPSS sınavlarında Türkiye 2. olduk, SBS sınavlarında 9 (dokuz) tane Türkiye şampiyonu (500 tam puan) çıkardık, 450 ile 500 tam puan arası puan alan öğrenci sayımız 300′ün üzerindedir.

Ayrıca kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerde birçok Türkiye dereceleri elde ettik. Bunlar ilimiz adına güzel başarılar” dedi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli