Anahtar Kelimeler:

Fahri Hemşerimiz

Fahri Hemşerimiz

 Önceki gün vefat eden KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Kırıkkale’ye iki kez gelmişti. Denktaş fahri hemşerimizdi. Aynı zamanda kendisine fahri doktora ünvanı da verildi

Kırıkkale Ziyaretleri

İlerleyen yaşı ve rahatsızlığı dolayısıyla vefat eden KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş iki kez Kırıkkale’ye gelmişti. Denktaş, yıllar önce Vali Şahabettin Harput’un davetlisi olarak gelmişti Kırıkkale’ye. Son olarak ise birkaç yıl önce Kırıkkale Üniversitesi’nde konferans vermek ve fahri doktora unvanı almak için gelmişti. Denktaş’a üniversitede fahri doktora unvanı verilirken, Harput dönemindeki ziyaretinde de dönemin belediye başkanı Cemalettin Akdoğan tarafından şehrin anahtarı verilmişti.

Bayraklar Yarıya İndi

KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ölümü dolayısıyla yas ilan edildi. Denktaş’ın ölümünden dolayı bayraklar da yarıya indirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Denktaş’ın toprağa verileceği güne kadar bayrakların yarıya indirilmesine karar verildiği vurgulandı. Kırıkkale’de her yerde bayraklar üç gündür yarıya indirilmiş durumda.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli