Anahtar Kelimeler:

Bekliyorlar

Bekliyorlar

 Yahşihan’daki patlamada ölen dört işçiden biri toprağa verilirken, diğer üç işçinin cenazeleri henüz gelmedi. Aileleri cenazeleri bekliyor

Dna Çalışması

Ölenlerin kimlik tesbiti için DNA testlerinin sürdüğü bildirildi. Cenaze sahiplerinden kan örnekleri alınarak yapıldı bu işlem ve halen devam ediyor. AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Yahşihan İlçesi TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi`nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerden 3 işçinin kimlik tespitlerinin sürdüğünü açıkladı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Köksal, Yahşihan ilçesinde bulunan TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi`nde 1 Ocak gecesi meydana gelen ve 4 işçinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin açıklamalarda bulundu.


Aileler Bekliyor

Patlama sonrası hayatlarını kaybedenlerden 3 kişinin kimlik tespitlerinin Ankara`da yapıldığını açıklayan Köksal, DNA testi sonuçlarının açıklanması ile birlikte cenazelerin ailelere teslim edileceğini söyledi. Köksal, ayrıca kimlik tespitinin yanı sıra patlamanın sebebinin de araştırıldığını belirterek, "Tüm bu araştırmalar askeri savcılık tarafından yapılıyor." dedi. Cenaze evlerine taziye ziyaretleri devam ediyor. Cenaze yakınları bir an önce kimlik tesbiti işleminin bitirilmesini ve cenazelerin kendilerine teslim edilmesini istiyorlar. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli