Anahtar Kelimeler:

Hayat Adeta Durdu!

Hayat Adeta Durdu!

 Kırıkkale`de etkili olan kar yağışı nedeniyle Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayollarında kar kürüme ve tuzlama çalışmaları başlatıldı

Karlı Hava Etkiledi

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, il merkezinde erirken, yüksek kesimlerde ise kar kalınlığı 15 santimetreye kadar ulaştı. Kar yağışı ile birlikte yollarda meydana gelen buzlanmalara karşı karayolları ekipleri de tuzlama çalışmaları başlattı. Kar yağışının etkili olduğu Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayollarında, ekiplerin kar kürüme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor.

Yollarda Çalışma

Yetkililer, sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyardı. Öte yandan, Sulakyurt Kaymakamlığından alınan bilgiye göre, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, merkez ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar öğleden sonra yarım günlüğüne tatil edildi. Köy yollarında ise herhangi bir aksaklık bulunmadığı bildirildi. Kar yağışı gün boyu devam etti. Gün içinde kapanan köy yolları ile ilgili çalışmalar devam etti.

Ulaşım Aksadı

Şehir merkezinde yüksek kesimlere araçlar çıkamadı. Belediye ekiplerinin kum ve tuz çalışması yapması istendi. Otobüs ve minibüsler yüksek kesimlere çıkamayınca yolcular da perişan oldu. Çevre yollarda karayolları ekiplerinin çalışma yaptığı görüldü. Kırsal kesimde de Özel İdare ekipleri yolları açmak için çalışma başlattı. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli