Anahtar Kelimeler:

Zor Kurtuldular!

Zor Kurtuldular!

 Rize`de maç yaptıktan sonra dönüş yolunda Trabzon`da bir lokantada yemek yiyen Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları ile Trabzon İşitme Engelliler Kulübü futbolcuları arasında çıkan gerginlik, polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Saldırı Olayı

Önceki gün Rize`de maç yapan Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü Oyuncuları, dönüş yolunda yemek molası vererek Trabzon`un Atatürk Alanı`nda bir lokantaya geldi. Kırıkkale Kulübü sporcularının lokantada yemek yediğini öğrenen Trabzon İşitme Engelliler Kulübü sporcuları da lokantanın önüne geldi. İki kulübün sporcuları işaret dili ile birbirlerine hakaret etti. Olayın büyümesi ve Oyuncuların kavga aşamasına gelmesi üzerine lokantaya polis çağırıldı. Polisler, Kırıkkaleli sporcuları lokanta içine soktu.

Polis Korudu

Bu sırada dışarda işaret diliyle polislerle anlaşmakta zorlanan sporcular, gerginlik yaratmaya başlayınca olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu Trabzonlu sporcular lokanta önünden uzaklaştırıldı, minibüsleri lokanta kapısına yanaştırılan Kırıkkaleli sporcular da polis korumasında araca binerek yola çıktı. Her iki kulübün geçen yıl yaptığı karşılaşmada olay çıkması ve rakibine yenilen Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü ekibinin küme düşmesi nedeniyle iki ekip arasında husumet çıktığı, kavganın da bu olaydan kaynaklandığı iddia edildi. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli