Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'yi Üzen Olay

Kırıkkale

 Kırıkkaleli olan ve Samsun’da bir akaryakıt bayiinde pompacı olarak Çalışan Muhammet Yasin Albayrak (22) isimli genç, benzin parasını ödemeyen hırsızın peşinden giderken kaza yapıp öldü…

İlginç Bir Olay

Olay önceki gün Samsun merkezde yaşandı. Ailesi Kırıkkale’de Kimeski Mahallesi’nde ikamet eden Yasin Albayrak, önceki gün Samsun merkezdeki bir benzin istasyonundan 100 TL’lik akaryakıt alan, borcunu ise kredi kartı ile ödemek isteyen, ancak kasaya 40 TL’lik çekim yaptırarak aracı ile kaçan şansın peşine düştü. Otomobil ile şahsı takip ederken, kaza yapan Albayrak, yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Parasını ödemeden kaçan şahıs ise kayıplara karıştı.


Kazada Yaşamını Yitirdi

Kırıkkaleli genç olay yerinde yaşamını yitirirken, hırsız ise kayıplara karıştı. Kazada ölen gencin cenazesi hafta sonu toprağa verilirken, ailesi perişan oldu. Albayrak ailesinin Kırıkkale’ye Samsun’dan gelerek yerleştiği öğrenilirken, kaza kurbanı olan gencin cenazesi de Samsun’da toprağa verildi. Cenaze törenine Kırıkkale’den çok sayıda katılım oldu. Polisin hırsızın peşine düştüğü, aracın plaka ve kamera kayıtları görüntüsünün mevcut olduğu öğrenildi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli