Anahtar Kelimeler:

Kim Zarar Verdi!

Kim Zarar Verdi!

Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde mahallelerinde kurulan çocuk parkları ile belediyeye ait bazı yerlere zarar verildi. Yaşanan olay ilçede tepki çekti

 

Zarar Verildi

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin,`yaptığı açıklamada, Kızılırmak kıyısındaki aile piknik alanlarına ait kamelyalardaki oturakların, mahalle aralarındaki çocuk oyun grupları ve kondisyon aletlerinin, belediye otobüsü bekleme duraklarındaki camların tahrip edilerek kullanılmaz hale getirildiğini söyledi.

 

Milli Servet

Bişkin, "Bu milli servete zarar verilmesini ben düşünemiyorum. Belediye imkanlarımızın zorlandığı fakat verdiğimiz sözleri yerine getirmek uğruna bütün mahallelerimize çocuk parkları ve insanların spor yapabilecekleri sahaları ile kondisyon aletleri kurduk. Ama şimdi gezip gördüğümüz bazı park yerlerinde oyun guruplarının tahrip edilerek kırıldığını gördük üzüldük, bunlar yanlış şeyler. O kondisyon aletleri belediyenin, halkın parası ile kuruldu. Yazık verilen emeğe, hor kullanmamak lazım" dedi.

 

Tepki Çekti

Kırıkkale`de ve ilçelerinde dahi bulunmayan klimalı bekleme yerleri yaptıklarını ifade eden Bişkin, bunların da camlarının kırıldığını, içerisine de çirkin yazılar yazıldığını belirtti. Bişkin, parkları güvenlik sistemi olarak sürekli kontrol altına aldıklarını, bundan sonra aynı durumun oluşması halinde görüntülerde bulunanların devlet ve kamu malına zarar vermekten işlem görüleceğini kaydetti.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli