Anahtar Kelimeler:

Bıçaklı Hırsızlar!

Bıçaklı Hırsızlar!

Kırıkkale’nin Kimeski Mahallesi’ne hırsız dadandı. Birkaç aydır, özellikle son bir aydır mahallede hırsızlık olayları eksik olmuyor…

 

Hırsızlık Olayları

Jandarma bölgesinde olan Kimeski Mahallesi’ni şu günlerde tam anlamıyla hırsız veya hırsızlar dadandı. Yaklaşık iki aydır ve özellikle son bir aydır sürekli hırsızlık olayları yaşanıyor. Bayram sonrasında ilköğretim öğrencisi bir çocuğun bir evin kömürlüğünden bakır tencere ve kazanları çalarken yakalandığı öğrenildi. Bu olayla birlikte diğer hırsızlık olayları da gün yüzüne çıktı.

 

Malzemeler Teslim Edildi

Hırsızların özellikle bakır malzemelere ilgi gösterdiği ve kömürlük, tandır ve garajlara girdiği ifade edildi. Mahalle sakinleri bir hayli tedirgin ve tepkili. Hırsızlardan birinin geçtiğimiz günlerde yine suçüstü yakalandığı ve kendisine engel olmaya çalışan yaşlı kadına bıçak çekerek kaçtığı öğrenildi. Bu arada, yapılan bazı hırsızlık olaylarından sonra çalınan kimi malzemeler de gizli ya da açık biçimde getirilerek sahiplerine verildi. Mahalle’de böylesi durumlar yaşanırken, Jandarma bölgesinde olan bu mahalleye Jandarmanın biraz daha fazla ilgi göstermesi isteniyor.

 

Vatandaşın Tepkisi

Mahalle sakinleri tedirgin ve tepkili olduklarını söylüyorlar. Jandarma ekiplerinin konuyu takip ederek akşam ve gece devriye gezmeleri isteniyor. Şüpheli konumundakiler hakkında da işlem yapılması talep ediliyor. Bu arada, kimi vatandaşlar, “Hırsızlığı kimin yaptığını az çok biliyoruz. O hırsız veya hırsızlar elimizde kalır diye fazla ciddiye almıyoruz. Bu konuda Jandarmanın gerekeni yapmasını istiyoruz” diyorlar.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli