Anahtar Kelimeler:

İşitme Engellileri Ziyaret Ettiler

İşitme Engellileri Ziyaret Ettiler

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve komisyon üyeleri Mevlüt Hiçyılmaz İşitme ilköğretim okulu, çocuk yuvasını ve huzurevini ziyaret etti. Vali Güner, yaptığı açıklamada amaçlarının eşitlik olduğunu söyledi.

 

Okul Ziyareti

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinlikleri çerçevesinde İl İnsan Hakları Kurulunun organizasyonuyla Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Okulu, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Kırıkkale Çocuk Yuvası Aşağı Mahmutlar da bulunan Huzurevi olarak da kullanılan Değirmenci Bakım Merkezi, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

 

Tenis Oynadı

İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ziyaretinde öğrencilerle beraber yemek yiyen Vali Güner, `Kırıkkale`de memnuniyet odaklı hizmet anlayışını geliştirmeye çalışıyoruz. Devletimizin vermiş olduğu hizmete karşılık gençlerimizin ve öğrencilerimizin daha başarılı olma gayretiyle gurur duyuyoruz" dedi. Vali Hasan Yusuf Güner, İşitme Engelliler okulunda bulunan masa tenisinde Türkiye şampiyonu olan Habibe Baydar ve Hayriye Şerit ile öğrencilerle masa tenisi oynadı.

 

Açıklama Yaptı

Vali Güner ve İnsan Hakları Kurulu üyeleri daha sonra Çocuk Yuvasına geçti. Çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Güner, `Çocuklarımızın sevinci bizim sevincimizdir. Bu tür faaliyetlerde çocuklarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Onlara hediyeler vermek hem bizi hem onları mutlu ediyorö diye konuştu.

 

Bilgi Aldı

Çocuk Yuvasında çeşitli hediyeler dağıtan Vali Güner; Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette amaçlarının insanlarımızın eşit imkanlara sahip olması gerektiğini ve sosyal devlet anlayışıyla hareket edilmesinin önemine dikkat çekti. Çocuk Yuvası ziyaretinin ardından Değirmenci Bakım Merkezi`ni ziyaret eden Vali Güner ve Kurul üyeleri burada kalan yaşlı insanlarımızla bir süre sohbet ederek yöneticilerden merkez hakkında bilgi aldılar.

 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli