Anahtar Kelimeler: Arkadaş altına basamak arıyor!

Arkadaş altına basamak arıyor!

Arkadaş altına basamak arıyor!

Kendisini seçtirecek adam arayışında!

Var mı öyle bir saf aday!

O iki saf kim olacak?

Sırtlarına basıp çıkacakmış!

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün önümüzdeki aylarda yapılacak seçimler için ilginç bir arayışa girdiği ileri sürülüyor.

 

İLGİNÇ BİR PLAN

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün önümüzdeki aylarda yapılacak seçimler için ilginç bir arayışa girdiği ileri sürülüyor. Partiyi tam da istediği kıvama getiren, tamamen kendi örgütü haline getirdiği gözlenen Öztürk’ün kendisini milletvekili seçimlerinde birinci sıraya yazacağı ve altına da basamak olarak kullanmak, kendisini seçtirmek için aday arayışına girdiği konuşuluyor. Partiyi tamamen dağıtan ve yeniden kendini destekleyen isimlerle toparlamaya çalışan Öztürk’ün kimleri basamak olarak kullanacağı merak konusu. 

O İKİ SAF KİM OLACAK?

Birinci sıra adayı olarak kendisinin yer alacağı ileri sürülen Öztürk’ün ikinci ve üçüncü sıralara profili düşük, oy potansiyeli yüksek, ileride kendisinin önüne geçip sıkıntı yaratmayacak saf isimler bulunmasını istediği kaydediliyor. Partinin ve kendisinin şu anda hazır harıl böyle bir arayışın içinde olduğu ifade ediliyor. İkinci ve üçüncü sıraya yazılacak isimlerin mümkünse paralı olması ve seçim masraflarını da karşılamasının istendiği belirtiliyor. 

NE VAAT EDİLİYOR?

Seçilme şansı bulamayacak isimlere vaat edilenin ise “Siz MHP gibi bir partiden aday olacaksınız. Bundan daha büyük bir sermaye olabilir mi? MHP adaylığı ileride sizin ünvanınız olacak ve size her kapıyı açacak” ifadelerinin kullanıldığı söyleniyor. Şimdi Kırıkkale kamuoyu partinin ikinci ve üçüncü saf adamının, Halil Öztürk’e basamak olacak isimlerin kimler olacağını merakla bekliyor. Öztürk’ün bu iki ismin sırtına basarak kendisini vekil seçtirme planı ve kurnazlığı içinde olduğu vurgulanıyor. 

 

 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu