Anahtar Kelimeler: Annelik kutsal mübarektir

?Annelik kutsal ve mübarektir?

?Annelik kutsal ve mübarektir?

?Annelik kutsal ve mübarektir?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Anneler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı ve anneliğin hem kutsal ve hem de mübarek bir görev olduğuna işaret etti.

KUTSAL VE MÜBAREKTİR

Dağdelen, Anneler Günü mesajında şunları söyledi: ?Aile hayatının birleştiricisi olan annelerimiz, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. Sevgili Peygamberimiz, ´Cennet, annelerin ayaklarının altındadır´ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir.

MUTLU BİR HAYAT DİLEDİ

Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu vesile ile hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyorum. Aynı şekilde, yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerin; şehit annelerinin de acısını içimde hissediyor, hepsine sabırlar diliyorum. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.?



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false