Anahtar Kelimeler: Ankara’ olacak

Ankara’dan aday olacak

Ankara’dan aday olacak

Fırsatı kaçırır mı hiç?

 

Hemen müracaata gitmiş!

 

Yine dört ayak üstüne düştü

 

Vekillik sanki baba mesleği!

 

Kırıkkale'den 5 dönem milletvekilliği yapan Ak Partili Ramazan Can bu dönem Ankara'dan aday olmak için başvuru yaptı.

 

FIRSATI KAÇIRMADI

Kırıkkale'den uzun dönem vekillik yapan Ak Partili isim Ramazan Can bu dönem Ankara 2. Bölge Milletvekilliği için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl siyaseti bırakacağını belirten Ramazan Can'ın bu çıkışını Kırıkkale halkının nasıl karşılayacağı merak konusu oldu. Vekilliği her dönem tartışmalı olan ve 5 döneme rağmen ortaya hiçbir eser koyamadığı konuşulan Ramazan Can’ın vekillik serüvenini Ankara’da sürdürmesi bekleniyor.

 

“ELEĞİMİZİ ASTIK” DEMİŞTİ

Ramazan Can geçtiğimiz yıl Ankara'da yaptığı açıklamada Kırıkkale halkının kendisinden yorulduğunu belirtmişti. 5 dönem boyunca yaptığı vekilliği Kırıkkale'de sonlandırmak istediğini söylemişti. Ramazan Can şu ifadeleri kullanmıştı: “Bugüne kadar hem siyasi alanda hem de Kırıkkale halkıda teveccüh gösterdi ve beş dönemdir milletvekilliği görevinde bulunduk ama bu saat itibari ile de unumuzu eledik eleğimizi astık. 

 

“SİYASİ ANLAMDA YETER”

Memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Siyasi anlamda yeter çünkü Kırıkkale’de yoruldu bu manada. Bunu kabul eden bir adamım. Siyasette ne olursa olsun küçük vilayetlerde insanları yıpratıyor taleplerini karşılaman kolay değil. Memleketini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsun vatandaşın derdini karşılamadığın zaman yıpranırsın.” 

 

RAHATSIZ EDİCİ DURUM

AKP üç dönem kuralını esnetirken, Ramazan Can dahil bir çok ismin siyaseti bırakacağını söylemesine rağmen yeniden müracaatta bulunması tepki ve dikkat çekti. Beş dönem vekillik yapan, altıncı dönem için de Ankara’dan müracaat eden Ramazan Can gibi isimlerin artık rahatsız edici oldukları, millete hiçbir şey veremedikleri, fikir bile üretemedikleri konuşuluyor. Ramazan Can’a ait  beş döneme rağmen Kırıkkale’den hiçbir eser gösterilemiyor. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli