Anahtar Kelimeler: Ankara Toprağa Verildi

Ankara´da Toprağa Verildi

Ankara´da Toprağa Verildi

Ankara´da Toprağa Verildi

Kars´ın Kağızman ile Digor ilçeleri arasındaki Karakale mevkiinde PKK´lı teröristlerce, güvenlik güçleri arasında sıcak temas sağlandı., Şehit Astsubay Nurettin Öztürk´ün Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Öztürk için Ankara Kocatepe Camii´nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidi devlet erkanı uğurladı.

 

Başkent Törene Akın Etti

Kars´ın Kağızman İlçesi´ne bağlı Karakale Köyü kırsalında operasyon yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk (35) için Kocatepe Camisi´nde cenaze töreni düzenlendi. Başkentiller, Kars´ta teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Nurettin Öztürk´ü son yolculuğuna uğurladı. Kocatepe Camisi´nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı.

 

Devlet Erkânı Oradaydı

Cenaze törenine, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenin ardından Cebeci Asri Mezarlığına defnedildi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli