Anahtar Kelimeler: Altınışık’ duygusal mesaj

Altınışık’tan duygusal mesaj

Altınışık’tan duygusal mesaj

“Herkes umut dolu”

 

‘Herkese teşekkür ediyorum’

 

“Kendi evladına sahip çık Kırıkkale’

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sosyal medya hesabından manidar ve duygusal bir mesaj paylaştı.

 

MESAJ DOLU PAYLAŞIM

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sosyal medya hesabından manidar ve duygusal bir mesaj paylaştı. Gittiği her yerde vatandaşların umut dolu bakışları ile karşılaştığını belirten Altınışık, ilgi ve teveccühe de teşekkür etti. 14 Mayıs tarihinde Kırıkkale’nin tarih yazacağına inandığını ifade eden Altınışık, “Ben Kırıkkale’nin evladıyım. Her ilçe benim. Hepsine hizmet edeceğim. Evladına sahip çık Kırıkkalem” dedi. 

 

EVLADINA SAHİP ÇIK KIRIKKALEM

Altınışık, “Tüm hemşehrilerime canı gönülden hizmet için çıkmış olduğum bu kutlu yolda esnaf ve vatandaşlarımızın umut dolu gözleriyle, ilgi ve teveccühleriyle karşılaşmaktayız. Bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimiz 14 Mayıs'ta Kırıkkale'de Tarih Yazacak!  Ben Kırıkkale'nin evladıyım, Keskinliyim. Balışeyh benim, Delice benim, Sulakyurt benim, Çelebi benim, Karakeçili benim, Bahşılı benim, Yahşihan benim, hepsine hizmet edeceğim. Kendi evladına sahip çık Kırıkkalem” dedi. 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu