Anahtar Kelimeler: Altınışık’ mesajı

Altınışık’tan 18 Mart mesajı

Altınışık’tan 18 Mart mesajı

Çanakkale Zaferi’ne kutlama

Dünyanın şahit olduğu en büyük savaş

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MESAJ YAYINLADI

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 107 yıl önce tarih sayfalarından asla silinmeyecek bir destanın yazıldığının altını çizen bir açıklamada bulunan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Altınışık, “Türk Milleti’nin kaderinin yeniden yazıldığı bu zafer gününün 107. yıl dönümünü yaşıyoruz. Bizi biz yapan değerlere, geçmişimize, kültürümüze ve tarihimize sahip çıkarak gelecek nesillere de bu bilinci aşılayarak vatanımızı ulusumuzu yüceltmek bizim yegane görevlerimizdendir. Bu bilinçle hareket etmeyen toplumlar yok olmaya mahkumdurlar. İşte bu bilinç ve sorumluluk duygusu ile Çanakkale Zaferi’ni bir kez daha hatırlıyor ve o duyguları yeniden yaşıyoruz.

DÜNYA ŞAHİT OLDU

Dünyanın şahit olduğu en büyük savaşlardan birisi olan Çanakkale Zaferi’nde Türk Milleti azmini ve vatan sevgisini herkese, tüm dünyaya kanıtlamıştır. ‘Çanakkale Geçilmez’ diyen Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde vatanın bir karış toprağını bile düşmana vermemek için büyük bir kahramanlık destanı yazılmıştır. Bu destanı bugün de unutmuyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması için hiç düşünmeden canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false