Anahtar Kelimeler: Altınışık tempoyu artırdı

Altınışık tempoyu artırdı

Altınışık tempoyu artırdı

Toplantıdan toplantıya koşuyor

Altınışık’a destek artıyor

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık’a destek her geçen gün artıyor. Altınışık ziyaretten ziyarete, davetten davete ve toplantıda toplantıya koşuyor adeta.

 

DERNEK ZİYARETİNDE BULUNDU

Altınışık önceki gün Taklacı Oyun Kuşu Hobisi Sevenler Derneği'nin düzenlemiş olduğu programa katıldı. Toplantı ile ilgili bilgi veren Altınışık, “Taklacı Oyun Kuşu Hobisi Sevenler Derneği'nin düzenlemiş olduğu programa katılım sağlayarak, dereceye giren yarışmacılarımıza ödüllerini takdim ettik. Derneğimize ve yarışmacılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

İTTİFAK BAŞKANLARI ZİYARETİ

Bu arada Millet İttifakı’nın il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Altınışık’ seçim bürosunda ziyaret ettiler. Altınışık, ziyaretle ilgili bilgi vererek, “Millet İttifakı Partilerimizin İl Başkanları ve Yönetim Kurulları Seçim Büromuzu ziyarette bulundular. Kırıkkalemizin geleceği ve hemşehrilerimiz adına projelerimizin istişarelerinde bulunduk. Nazik ziyaretleri samimiyetleri ve destekleri için birbirinden kıymetli İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

MAT BİR KURS AÇILIŞI

Mat Bir Kurs merkezinin açılışına da davet edilen Altınışık, açılışa katıldı ve “Mat Bir Kurs Merkezi'nin açılışına katılımda bulunduk. Hayırlara vesile olmasını ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

GÜRLER MAHALLESİ ZİYARETİ

Gürler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Altınışık, “Gürler Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ülke ve memleketimizin gündemine dair istişarelerde bulunduk. Ekonomik durumdan bıkmış olan halkımız İYİ Parti iktidarında rahat bir nefes alacak. Ülkemize ve Kırıkkalemize güneş doğacak” açıklamasında bulundu.

 

KARALÖK AİLESİ DAVET ETTİ

Öte yandan Karalök ailesinin davetine icap ed et eden Altınışık, “Kıymetli dava arkadaşım Sayın Yüksel Karalök ve Ailesi'nin birbirinden değerli mensuplarıyla bir araya gelerek Kırıkkalemizdeki problemleri çözmeye yönelik projelerimizi dile getirdik. Bizleri bağrına basan, destekleyen tüm Karalök Ailesi'ne sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkale'de tarih yazacağız” dedi. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu