Anahtar Kelimeler: Altınışık pazarda dinledi

Altınışık pazarda dert dinledi

Altınışık pazarda dert dinledi

Pazar yerine ziyaret

 

Esnaf ve vatandaş dert yandı

 

Bir dokundu bin ah işitti

 

Pazar yeri çok tepkili

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bülent Şükrü Altınışık, bir dakika bile boş durmuyor. Altınışık, önceki gün Pazartesi Pazarını ziyaret ederek vatandaşları ve esnafları dinledi.

 

VATANDAŞ ÇOK ÖFKELİ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bülent Şükrü Altınışık, bir dakika bile boş durmuyor. Altınışık, önceki gün Pazartesi Pazarını ziyaret ederek vatandaşları ve esnafları dinledi. Ziyareti ile ilgili bilgi veren Altınışık, “Pazartesi Pazarı'nda bulunduğumuz ziyarette hemşehrilerimizin ekonomiden yoğun bir şekilde etkilendiğini, geçim sıkıntısı çektiğini gördük. Kırıkkale bir tarım şehri, Kırıkkale bu manzaraları, bu fiyatları hak etmiyor. Biz İYİ Parti olarak ekonomi sorununu liyakatli kadrolarımızla hem Türkiye'de hem de Kırıkkale'de aşacağız” dedi. 

 

SEÇİM HEMEN OLSUN

Pazara alışverişe gelen vatandaşlar ve özellikle kadınlar iktidara büyük tepki gösterdiler. Hayat pahalılığından yakınan kadınlar, seçimin bir an önce yapılmasını ve iktidarın gitmesini istediler. Esnaflar da fiyatların sürekli yükseliyor olmasından dert yanarken, vatandaşların pazara artık daha az sayıda geldiklerine dikkat çektiler. Gelenlerin de eskisi gibi alışveriş yapmadığını söylediler. İktidar temsilcilerini de pazara beklediklerini söyleyen vatandaşlar, pahalılığı görmelerini istediler. 

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu