Anahtar Kelimeler: Altınışık başvuru yaptı

Altınışık başvuru yaptı

Altınışık başvuru yaptı

İyi Parti Kırıkkale eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Bülent Şükrü Altınışık, önceki adaylık müracaatını il başkanlığına yaptı.

BAŞVURUSUNU YAPTI

İyi Parti Kırıkkale eski İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Bülent Şükrü Altınışık, önceki adaylık müracaatını il başkanlığına yaptı. Partiyi kurulduğu günden bu yana önemli bir yere taşıyan Altınışık adaylık müracaatını yaparken, bir de açıklamada bulunarak, “Yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İlim Kırıkkale'den Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Ülkeme, Memleketime, Milletimize ve Şahsıma hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder, saygılarımı sunarım” dedi.

 

PARTİYE SIÇRAMA YAPTIRDI

Kırıkkale’de ve Genel Merkez’de büyük ile gören Altınışık’ın ne zaman müracaatta bulunacağı merak ediliyordu. Altınışık, seçimlerde partiyi Kırıkkale’de hak ettiği yere taşımaya çalışacaklarını ve şimdi milletten destek beklediklerini söyledi. Partiye üye kayıtlarında Altınışık’ın çabası ile İyi Parti Türkiye genelinde büyük sıçrama yapmıştı. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu