Anahtar Kelimeler: sorun olmaz

Alt yapı sorun olmaz

Alt yapı sorun olmaz

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, basın mensupları ile bir araya geldi ve Kırıkkale’nin sorunlarını gideceklerini dile getirdi.

 

GAZETECİLERLE BULUŞTU

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini dile getiren Ulusoy, vatandaşların kendisine vereceği başkanlık yetkisiyle birlikte bu sorunlara köklü çözüm getireceklerini dile getirdi. Önceliklerinin alt yapı olacağına vurgu yapan Ulusoy, “Bizim Kırıkkale için yapacağımız bütün yatırımlar büyük memnuniyet oluşturacaktır. Yaptığımız hizmetler vatandaşlar tarafından eleştirilmeyecek. Çünkü herkesle istişare halinde olacağız” ifadesinde bulundu.

 

 

NELER YAPACAĞINI ANLATTI

Kırıkkale için her alanda önemli projelerinin olduğuna vurgu yapan Ulusoy, “Sosyal ve kültürel başta olmak üzere birçok yatırımlara imza atacağız. Şehrimizi yarınlara, geleceğe daha güzel şekilde taşıyacağız. Liyakatli personelleri görevine aşina olduğu yerlerde görevlendireceğiz. Bana göre şuanda belediye personelleri yeterli durumda. Bunun üzerine yapılacak olan takviyelerle şehrimiz genelindeki belediye hizmetlerimizi daha da aktif hale getireceğiz. Bizler her zaman işimizi kontrol edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

ÜRETKEN BELEDİYE OLACAK

Kırıkkale Belediyesi’nde 15 yıllık tecrübesi olduğunu vurgulayan Ulusoy, “İnşallah vatandaşlarımız bizlere başkanlık görevini emanet ederse bizler bu emanete en iyi şeklide sahip çıkacağız. Altyapı başta olmak üzere şehrimizin bütün sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Asla ve asla ötekileştiren olmayacağız. Vatandaşlarımıza asla ve asla kapıyı kapatmayacağız. Belediye ve halk arasında örülen o duvarı hep birlikte yıkacağız. İnsanlarımıza belediyeciliğin, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz.”

 

ALT YAPI SORUN OLMAZ

Birçok alana yeşil alan ve mesire alanları yapma projelerinin de olduğunu vurgulayan Ulusoy, “Kırıkkale’nin her bölgesinde nefes alınabilecek ortamlar oluşturacağız. Altyapı problemini ne olursa olsun ortadan kaldıracağız. Yine tekrarlıyorum yaptığımız işlerle asla ve asla eleştirilmeyeceğiz. İnsanlarımızdan hayır dua almak için gece gündüz demeden çalışacağız. Sorunları bitmiş ve halkın yarınlara umutla baktığı bir Kırıkkale için çalışacağız” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı