Anahtar Kelimeler: Albayrak flaş açıklamalar

Albayrak´tan flaş açıklamalar

Albayrak´tan flaş açıklamalar

Albayrak´tan flaş açıklamalar

 

Kırıkkalei´nin tanınmış simalarından Haydar Albayrak Kırıkkalespor´a destek konseri verecek olan Lara konseri öncesinde spor, siyaset ve Kırıkkale üzerine flaş açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kırıkkalespor´a ve Kırıkkale´ye destek olunması gerektiğini, Kırıkkale´nin hak ettiği yerde olmadığını belirten Albayrak, çekişme yaşandığını, bunun bir kenara bırakılıp birlik ve beraberlik sergilenmesi gerektiğini ifade etti. Kendisinin de adaylığının söz konusu olduğunu vurgulayan Albayrak, şunları söyledi:  ?Kırıkkale hep çekişmeden kaybediyor. Bunu artık bitirmemiz gerekiyor. Kırıkkalespor da kimsenin malı değil. Hepimizin ortak değeri. Şu anda şampiyonluğa doğru gidiyor. Destek olmamız lazım. Kırıkkale´nin kaybedecek zamanı yok. Kırıkkale her şeyin en iyisine layık. Kırıkkale hak ettiği yerde kesinlikle değil.

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Kırıkkale´nin sanayisiyle, tarımıyla, sporuyla, sanatıyla en iyi yerde olması için gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım. Vakit kardeşlik, birlik vakti. Lütfen şehrimize sahip çıkalım. Zaman varken Kırıkkalespor´a sahip çıkalım. Artık şehir idrak etmiş. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Destek olmak isteyip olamayanları da biliyoruz. Kava ve çekişme olursa olmaz. Cenazede ve düğünde bile beraberiz. En yakın zamanda benim aday adaylığımda söz konusu. Çok büyük bir misafiri buraya getireceğim. Şimdi açıklamıyorum. Engellemelerle karşılaşıyorum. Ben garibanlıktan geldim garibanın halini anlarım. Bu şehri ve hemşehrilerimi seviyorum.

BENİM SAHADA OLMAM RAHATSIZ EDİYOR

Benim sahada olmam hemsehrilerimle kucaklaşmam birilerini rahatsız ediyor. Ben partimin emrinde olan bir neferim, kimsenin çalışmalarına engel deyilim herkez benim gibi halkın içinde olsa partimiz güç kazanır. insanların kapalı kapılar arkasındaki gizli görüşmelerinide yakinen takip ediyorum yeni kurulan partilerle dirsek temasında olup ak partiyide dizayn etme çabalarınıda biliyorum, partimiz bunlarada pirim vermeyecek ben sonuna kadar partimin arkasında olacagım.                                              

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false