Anahtar Kelimeler: Akyürek mazbatasını aldı

Akyürek mazbatasını aldı

Akyürek mazbatasını aldı

Akyürek mazbatasını aldı

Yerel basını ziyaret etti

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´na atanan Mustafa Akyürek önceki gün mazbatasını aldı. Akyürek, Kırıkkale´de yerel basını dolaşarak hem kendini ve hem de İyi Parti´yi tanıttı.

MAZBATAYI ALDI

Meral Akşener´in Genel Başkanlığında kurulan İyi Parti´nin il başkanları belli oluyor. Aralarında Kırıkkale´nin de yer aldığı 31 ilin il başkanı belli oldu ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından açıklandı. Kırıkkale İl Başkanlığı´na daha önce ismi belli olan ancak mazbata almadığı için resmi açıklaması yapılmayan Mustafa Akyürek atandı. Atama gerçekleşirken, Akyürek mazbatasını aldı ve Kırıkkale´de yerel basını dolaşarak hem kendisini ve hem de İyi Parti´yi tanıttı.

?HAYIRLI OLSUN?

Akyürek, atamanın gerçekleştiğini, mazbatayı aldıklarını ve resmi açıklamanın da Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından yapıldığını söyledi. Atamanın Kırıkkale´ye, partinin de tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Akyürek, ?Kutlu bir yola çıktık. Allah utandırmasın. Kırıkkalemiz için de ülkemiz için de hayırlısını düşünüyoruz. Atamamız gerçekleşti, mazbatamızı aldık. Yerel basınımızı dolaşarak gelişmeyi duyuyoruz? dedi.

AYDIN AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Aydın, bu kapsamda aralarında Samsun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya ve Samsun gibi büyükşehir illerinin de bulunduğu 31 ilde il başkanının belirlendiğini belirttiği açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen toplam kurucu il başkanı sayısı bugün itibariyle 37´e yükselmiştir. Titiz araştırma ve istişareler sonucu belirlenen ve işlemleri tamamlanan kurucu il başkanlarının görevlendirmelerine, bütün illerde teşkilatlanma hedefi doğrultusunda peyder pey devam edilecektir.?

KIRIKKALE´YE LAYIK BİR KADRO

CIU University Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü mezunu olan ve ENKA Gayrimenkul Danışmanlığı firması sahibi Mimar Mustafa Akyürek, TURYAP Kırıkkale Temsilciliği görevini yürütüyor. Mimar Mustafa Akyürek verilen görevden dolayı büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, ?Bizi bu göreve layık gören İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanım efendiye ve İyi Parti genel merkezine saygılarımızı sunuyoruz. Kırıkkale´ye layık bir yönetim kadrosu ile iyi ve güzel işler yapmaya çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kısa zaman içerisinde toplumun her kesimi kucaklayıcı bir yönetim oluşturarak çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı