Anahtar Kelimeler: Akşener’ Anıtkabir ziyareti

Akşener’le Anıtkabir ziyareti

Akşener’le Anıtkabir ziyareti

İyi Partili gençler de katıldı

 

Önce toplantı sonra ziyaret

İyi Parti Gençler Kollarına mensup gençler önceki gün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

BİRLİKTE ZİYARET ETTİLER

İyi Parti Gençler Kollarına mensup gençler önceki gün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Genel Başkan Meral Akşener’in gurup toplantısına katılan gençler daha sonra birlikte Anıtkabir ziyaretine iştirak etti. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen başkanlığındaki kalabalık bir heyet adeta Genel Merkez, TBMM ve Anıtkabir’e çıkarma yaptı. Akneşer’le de görüşen Özen ve partili gençler, dinamik bir görüntü verdi.

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapıldı ve “Gençlik Kolları İl Başkanımız Sn. Furkan Serhat ÖZEN ve Gençlik Teşkilatımız, Partimizin Grup Toplantısına katılım sağladıktan sonra Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret ettiler” bilgisi paylaşıldı. Kırıkkaleli gençlerin ziyaretinden memnun kalan Genel Başkan Akşener, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve gençlere tebrik ve teşekkürlerini iletti. Gençlik Kolları Başkanı Özen, gurup toplantısında Akşener ile Türk Bayrağı eşliğinde görüntü verdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false