Anahtar Kelimeler: “AKP’nin enerjisi tükendi”

AKP'nin enerjisi tükendi”

 AKP

AKP'nin enerjisi tükendi”

Göçer'den enerji kesintisine sert eleştiri

Türkiye genelinde ve Kırıkkale'de yaşanan elektrik hakkında görüş beyan eden MHP Milletvekili Adayı Adayı Seyit Ahmet Göçer, bunun en büyük sorumlusunun AK Parti hükümetinin olduğunu beyan etti.

AKP lambası patladı

Elektrik kesintisiyle birlikte AK Parti'nin enerjisinin tükendiğinin göstergesi olduğunu ifade eden Göçer, AK Parti'nin lambası patladı. İnsanlar artık AK Partiye inanmıyor. AK Parti'nin sonu geldi. Bunu en güzel örneği elektrik kesintinse bile gücü yetmiyor.” dedi. 7 Haziran Milletvekilliği seçimleriyle birlikte AK Parti'nin enerjisinin bittiğini herkesin göreceğini belirten Göçer, 8 Haziranda mübarek 3 Hilal tüm Türkiye'yi saracak. Türkiye'nin ekonomik ve sosyal olarak nasıl yönetilicini bütün vatandaşlarız görecek. Tüm Türkiye partizancılıkla ülkenin yönetilmeyeceğini kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde yaşayacağını gösterecek.”diye konuştu.     

İhanet müzakereleri

AK Parti'nin oy uğruna 10 maddelik bölünme manifestosu ile ihanet resmiyet kazandığını belirten Göçer, İhanet müzakereleri 7 Haziran seçimlerinden sonra AKP ile PKK`nın ortaklaşa hazırlayacağı yeni anayasanın omurgasını ve çatısını bunlar oluşturacak. PKK`ya ilk etapta özerklik, teröristlere af ve bebek katili serbest bırakılarak siyaset yolu açılacak. Süreç yeni anayasa ile sonuçlanacak" diyerek eleştirilerde bulundu.

Eşkıya fermanı olacaktır

Göçer, Yeni anayasa, AKP-PKK siyasi birlikteliğinin ihanet sertifikası; dağ-ada ve sarayda ikmal edilmiş eşkıya fermanı olacaktır. PKK silah bırakmamış, silahtan vazgeçmemiştir. Ve buna da niyeti yoktur. İhanet müzakereleri silah tehdidi altında sürmektedir. Terör örgütü sadece, AKP`den istediklerini alıncaya kadar eylem yapmayacağını söylemektedir. Bunun ön şartı da, Türk ordusunun PKK teröristlerine karşı silahlı mücadeleden vazgeçmesidir. Tahkim edilmiş çatışmasızlıktan kastedilen karşılıklı ateşkestir. Erdoğan`ın Başkanlık ihtirasları ile PKK`nın Türkiye`yi bölme emelleri kesişmiştir. Meksika Modeli, Türk Tipi Başkanlık derken dört parçalı Kürdistan küresel güçlerin teşvik ve tazyikiyle Erdoğan ve Öcalan`a çözülme şartnamesiyle ihale edilmiştir" diye konuştu.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli