AKP çöküyor, MHP birinci parti!

 AKP çöküyor, MHP birinci parti!

AKP çöküyor, MHP birinci parti!

Öztürk'ten yardım eleştirisi

Korkunun ecele faydası olmayacak!”

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Halil Öztürk, AKP'nin düşen oyları toparlamak için yardım çalışmasına sığındığını söyledi ve Korkunun ecele faydası yok. Sizi bu yaz günü yapılan kömür yardımları kurtaramayacak” dedi.

Yardım yapıyorlar

AKP, Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde Kırıkkale'de düşen oylarını toparlayabilmek için yardım çalışmasına sığındı. AKP'lilerin devlet imkanlarını kullanarak yaz günü ihtiyaç sahibi ailelere ve kişilere kömür, erzak ve para yardımında bulunduğu görülüyor. Bu yardımların basın görmesin diye gizli yapılmaya çalışıldığı ortaya çıktı. Ancak yardımları vatandaşlar resimleyerek basına gönderdi. MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, yapılan yardımlar konusunda açıklamada bulunarak AKP'yi sert bir dille eleştirdi.

Öztürk'ten sert açıklama

Öztürk, açıklamasında, AKP çöküyor, Kırıkkale`de birinci parti MHP en az 2 vekil MHP`de. Yaz günü Valiliğe talimat veriyor ve kömür dağıtımı yaptırılıyor. Ramazan ayı girmeden 1870 kişiye 100 TL ramazan yardımı diye yardım yaptırılıyor. Muhtarları toplayıp köyünüze hizmet gelmez diye tehdit ediyorlar. Bu yardımlar milletin vergileriyle yapılıyor. Ancak korkunun ecele faydası olmayacaktır. Pazar günü ihanet ve haram saltanatı Büyük Türk Milletinin desteğiyle çökecektir” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli