Anahtar Kelimeler: Ak Parti seçim startı verildi

Ak Parti seçim startı verildi

Ak Parti seçim startı verildi

Ak Parti seçim startı verildi

Ak Parti adaylarını Ankara Arena'da düzenlenen program ile tanıttı. Aday tanıtımına Kırıkkale'den yoğun katılım oldu. Aday tanıtımının ardından açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, Aday tanıtımı ile seçim startı verilmiş oldu. Çalışmalarımız hızlanacak ve meclise üç vekili yollayacağız” dedi.

Davutoğlu adayları tanıttı

AK Parti adayları, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara Arena'da gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na tanıtıldı. Sahneye isimleri okunarak çağrılan milletvekili adayları, Başbakan Davutoğlu ile birlikte salonu selamladı. Aday tanıtımı alfabetik sıraya göre sondan başlandı. İlk olarak Zonguldak adayları geldi. Sırası gelen adaylar seçim şarkıları eşliğinde Davutoğlu ile el ele tutuşarak poz verdi. Sahnenin arkasına kurulan dev ekrana milletvekili adaylarının fotoğrafları ve isimleri yansıtıldı. Selamlama bölümüne il başkanları da katıldı.

Atalay'ı davet etti

Ak Parti 7 Haziran'da yapılacak olan Milletvekilliği seçimi öncesi adaylarını kamuoyuna tanıtı. Tanıtım programına Kırıkkale il teşkilatı başta olmak üzere belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri tanıtım programına katıldılar. Tanıtım programında vekillerin tanıtımında ise 3 dönem kuralı dolayısıyla aday olamayan Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun çağırması ile kürsüye çıktı.

3 vekili meclise göndereceğiz

Aday tanıtımının ardından açıklama yapan İl Başkanı Mürsel Akçay, Ankara'da aday tanıtım programına teşkilat olarak katıldık. Cumartesi günü ise adaylarımızı Kırıkkale tanıtımını yapacağız. 3 adayımızı da Kırıkkale girişinden araçlarla karşılayıp, Kültür Merkezi önünde buluşacağız ve partiye yürüyerek geçeceğiz. Adaylarımızı karşılamak isteyen vatandaşlarımız isterlerse 13.30'da araçlarıyla Kalecik yol ayrımına gelebilirler, isterlerse 14.00'da Kültür Merkezine gelip yürüyüşümüze katılabilirler. Biz seçime hazırız, seçim çalışmaları kapsamında gece, gündüz demeden adaylarımızla teşkilatımızla çalışacağız ve Kırıkkale'den 3 vekili meclise yollayacağız” diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli