AK Parti`de moral toplantıları

AK Parti`de moral toplantıları

AK Parti`de moral toplantıları

Teşkilatla buluştular       

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal il binasında tüm teşkilatla moral toplantıları gerçekleştirdiler. 7 Haziran seçimlerinin değerlendirildiği toplantıda, Akçay ve Köksal tüm teşkilata çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tüm teşkilata teşekkür

Seçime sayılı günler kala yoğun bir tempoyla çalışan Ak Parti Kırıkkale Teşkilat mensuplarıyla moral toplantısı gerçekleştirdiler. İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Temsilcileriyle bir araya gelen İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayı Köksal 7 Haziran seçimlerine günler kala yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Akçay ve Köksal yoğun bir tempoyla çalışan Ak Parti Kırıkkale Teşkilatı'na yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Çok çalışmalıyız

Yapılan toplantılarda konuşan İl Başkanı Akçay, ‘Milletvekili Adaylarımızla birlikte yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Ama yükün fazlası sizde. Mahallelerde ve merkezde daha çok çalışmalıyız ve çalmadık kapı uğramadık esnaf bırakmamalıyız. 7 Haziran seçimi geleceğimizin teminatı çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçim. Bir tarafta Ak Parti ve halkımız diğer tarafta CHP, HDP, MHP ve Paralel Yapı var. Bu zaman kadar bizi yıpratmak yıkmak için ellerinden geleni yaptılar ve oynamadık oyun bırakmadılar. Ama milletimiz yapılanların farkında ve her seçimde partimize daha çok oy verdi. Bu seçimde de yine partimizi koalisyon oyunlarıyla ve bir takım mesnetsiz vaatlerle yıpratmaya çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar ve milletimiz gereken cevabı sandıkta yine verecektir' diye konuştu.

AK Parti ve diğerlerinin seçimi

Akçay'dan sonra konuşan Köksal ise ‘Tüm teşkilat mensuplarımız mahalle temsilcilerinden il başkanına belediye başkanına kadar hepiniz Ak Parti'nin birer neferi ve hizmet erisiniz. Bu partinin üyeleri olarak yaşanan olayları, dostumuzu düşmanımızı iyi biliyorsunuz. Bunları herkese çok iyi anlatmalıyız. Bu seçim Ak Parti ve diğerlerinin seçimi olacak. Ak Parti kurulduğu günden bu yana milletimizden aldığı destekle hep oyunu yükselterek geldi. Bu seçimde Ak Parti''yi yıkmak için HDP MHP'yi, MHP CHP'yi destekliyor ve hatta koalisyon bile kurarız diyorlar. Oynanan oyunları iyi görelim ve herkese bunu anlatalım' dedi. Köksal ayrıca 1 Haziran'da Kırıkkale'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu programı için de tüm teşkilattan özverili bir çalışma beklediğini söyledi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false