Anahtar Kelimeler: Akdoğan MHP’den aday adayı

Akdoğan MHP'den aday adayı

Akdoğan MHP

Akdoğan MHP'den aday adayı

Müracaatını yapacak

Kırıkkale eski Belediye ve Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Cemalettin Akdoğan tekrar siyasete atılıyor. Akdoğan MHP'den aday adayı oluyor

MHP'den müracaat yapacak

Kırıkkale'nin tanınan ve sevilen simalarından biri olan Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Cemalettin Akdoğan, belediye başkanlığından sonra ara verdiği siyasete geri dönüyor. Akdoğan'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi. Sitemize konuyla ilgili açıklamada bulunan Akdoğan, Evet siyaset ve adaylık düşüncemiz var.

Allah hayırlısını versin

Bunu sizlerin aracılığı ile Kırıkkale'ye değerli hemşehrilerimize ilan etmiş olalım. Milliyetçi Hareket Partisi'nden 7 Haziran seçimleri için milletvekilliği konusunda adaylık düşünüyoruz. MHP'de müracaatlar 12-18 Mart tarihleri arasında yapılacak. Biz de uygun görülen bir tarihte müracaatımızı yapacağız. İstişareler ettik, görüşmeler yaptık ve buna karar verdik. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Geçmişteki siyaset tecrübemizi güncelleyerek Kırıkkalemiz ve hemşehrilerimiz için kullanmak istiyoruz” dedi.



ZaferÖNDER
24.02.2015 21:02:52
Dürüst ve mütevazi kişili ile Cemalettin Akdoğan ismi şehirde şimdiden heyecan uyandırmıştır. Hayırlı uğurlu olsun...

  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı