Anahtar Kelimeler: Akçelik ailesinin kaybı

Akçelik ailesinin acı kaybı

Akçelik ailesinin acı kaybı

Akçelik ailesinin acı kaybı

Baba akçelik vefat etti

Yaşam ve Hilal Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´in babası Hüseyin Akçelik (1932) vefat etti. Akçelik ailesi bir ay arayla ikinci acıyı yaşadı. Bir ay önce de Hüseyin Akçelik´in kardeşi İlyas Akçelik vefat etmişti. Hüseyin Akçelik dün toprağa verildi.

ÜZÜCÜ BİR GELİŞME

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden, sanayi ve imalat sektörünün önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Akçelik vefat etti. Uzun süredir hastalığından ötürü tedavi görmekte olan Hüseyin Akçelik önceki gün vefat ederken, cenazesi dün öğlen namazına müteakip Nur Camii´nde kılınacak cenaze namazının ardından Yahşihan aile mezarlığında toprağa verildi.

KARDEŞİ DE VEFAT ETMİŞTİ

Sanayi Sitesi´nde Akçelik Makine ve İmalat Sanayi isimli bir şirketin kurucusu olan, Yaşam ve Hilal Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik´in babası Hüseyin Akçelik, çevresinde sevilen ve saygı gören bir simaydı. Uzun süredir hastalığından ötürü tedavi görmekte olan Hüseyin Akçelik´in vefatı tüm yakınlarını ve sevenlerini üzdü. Akçelik ailesi bir ay arayla ikinci acıyı yaşadı. Hüseyin Akçelik´in kardeşi İlyas Akçelik´te yaklaşık bir ay önce hastalığından ötürü vefat etmişti.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Akçelik ailesi cenaze namazının ardından taziyeleri kabul etti. Cenazeye Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, TSO Başkanı Ekrem Gök, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Kırıkkale Belediyesi Meclis Üyeleri, siyaset ve iş duasından yoğun katılma oldu. Camide ve baba ocağında taziyeleri kabul eden Ömer Akçelik ve ailesi bir hayli üzgün göründü.

 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli