Anahtar Kelimeler: Akçay gazetecilerle buluştu

Akçay gazetecilerle buluştu

Akçay gazetecilerle buluştu

Akçay gazetecilerle buluştu

Gazetecileri kutladı

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri ?10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla Kırıkkale´de görev yapan ulusal ve yerel gazete temsilcileri ile bir araya geldiler.

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri Enar Restoranda gazetecilerle bir araya geldiler.  10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı. Akçay, ?Sizlerle sorunları dinlemek ve Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığımızın başlattığı Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı kampanyayı anlatmak için bir araya geldik.  Sizler her zaman bizlere destek verdiniz sizler olmanız yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatamayız sıkıntıları bilemleyiz. Olumlu ya da olumsuz haberdar olmaları bu haberleri almış olmaları teşkilatın ne yaptığını sizlerin sayesinde haberdar oluyorlar. Sizler vasıtası ile Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı kampanyayı duyuracağız?   dedi.

KAMPANYA BİLGİSİ VERDİ

10 gün süre ile Suriye´deki Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası başladığını söyleyen Akçay, ? Genel  Merkez Sosyal Politikalar başkanlığımız tarafından kampanya başladı. kampanya sonunda toplanacak ürünler özelikle Konserve, Kuru Gıda, Çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tekerlekli sandalye, çocuk maması, battaniye gibi yardım malzemeleri toplanacak. Kampanya sonunda toplanacak ürünlerin ulaşımı konusunda da ayrıca bilgilendirme yapılacaktır? şeklinde konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false