Anahtar Kelimeler: Akademide dersi Bakan verdi

Akademide dersi Bakan verdi

Akademide dersi Bakan verdi

Akademide dersi Bakan verdi

Bakan´dan 15 Temmuz vurgusu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığının düzenlediği Siyaset Akademisi´nde ilk dersi verdi.

AK PARTİ ZİYARETİ

Kırıkkale´de toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, daha sonra Kırıkkale Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Kırıkkalelilere teşekkür için geldiğini belirterek, bunun birincisinin 1 Kasım seçimlerinde elde edilen yüzde 63´lük oy oranı, ikincisinin ise 15 Temmuz darbe girişiminde kent halkının gösterdiği duyarlılık için olduğunu söyledi. Seçimde alınan oy için AK Parti Kırıkkale teşkilatlarına teşekkür eden Eroğlu, şunları kaydetti:

15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

"Kırıkkale tarihindeki en fazla oy oranını 1 Kasım´da yüzde 63 ile sağladık. Muhteşem bir oran. Kırıkkale´de her 3 kişiden 2´si AK Partili. Önümüzdeki seçimler için de diğerleri AK Partili adayı. Teşkilatımızın bütün mensuplarına gönülden teşekkür diyorum. İkinci teşekkürüm de 15 Temmuz ile ilgili. FETÖ, 15 Temmuz´da tarihimizin en kanlı, alçak bir darbe teşebbüsüne, milleti bölme, parçalama ve işgal provası şeklinde haince bir girişime imza attı. Ama, özellikle kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın cesareti, dirayeti, milletimizin kahramanlığı, Başbakanımız başta olmak üzere AK Parti ve diğer siyasi partilerin kararlı tavrı sayesinde bu hain darbe girişimi püskürtüldü. Allah´ın da yardımıyla. Ben özellikle takip ettim. 15 Temmuz´dan sonraki nöbetlere coşkulu bir şekilde devam ettiniz. Teşekkürüm sizlere. Hatta buradan Ankara´ya gittiniz. İlk gün gelenler var. Şehitlerimiz var." Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından İl Başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleştirilen Siyaset Akademisi´nin ilk dersini verdi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli