Anahtar Kelimeler: “Ailemizle gezemiyoruz”

Ailemizle gezemiyoruz”

 Ailemizle gezemiyoruz”

Ailemizle gezemiyoruz”

Vatandaş çok tepkili!

Kırıkkaleli vatandaşlar gün geçtikçe sayıları artan sığınmacıların özellikle akşam saatlerinde gruplar halinde gezip, çevreye rahatsızlık vermelerine tepkili.

SÖZLÜ TARTIŞMALAR

Özellikle akşam saatlerinde vatandaşların yoğun olduğu güzergâhlarda kalabalık gruplar halinde dolaşan, yüksek sesli konuşan ve bayanlara rahatsızlık veren sığınmacılar büyük tepki çekiyor.  Kimi zaman Bulvar Park içerisinde yer alan yürüyüş yolu ve kondisyon aletlerinin bulunduğu bölgede de kalabalık gruplar halinde dolaşan, kaldırımları işgal eden ve yüksek sesli konuşan sığınmacılarla, Kırıkkaleliler arasında sözlü tartışmalar yaşanıyor. Suriyeli dilencilerin sayısında da büyük artış yaşanıyor.

DİKKAT ÇEKMİYOR MU?

Kırıkkaleli vatandaşlar, 10-15-20 kişi birlikte geziyorlar. Yüksek sesli konuşup çevreyi rahatsız ediyorlar. Ailemizle yürüyüş yapmaya, gezinti yapmaya çekinir olduk. Özellikle kondisyon aletlerinin olduğu bölgede kaldırım üzerine dizilip, yürüyüş yapan bayanları rahatsız ediyorlar. Bu kimsenin dikkatine çekmiyor mu?” diyerek tepki gösteriyor.



muhammed
1.07.2015 15:36:06
sizde vicdan yokmu ya o insanlar savaşta kaçmış bide suçluyorsunuz bulvar parkta her akşam polis var onlara söyleyin böle gazete köşelerine yazmayın

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli