Aile hekimi evinde öldürüldü!

Aile hekimi evinde öldürüldü!

Aile hekimi evinde öldürüldü!

 

Üzücü bir olay

Kırıkkale´nin Bahşılı İlçesi´ndeki evinin bahçesinde eşi ile kahvaltı yapmaya hazırlanan aile hekimi 50 yaşındaki Ertan Sancak, bıçaklı saldırı sonucu öldürüldü.

Kırıkkale´de aile hekimi olarak görev yapan Dr. Ertan Sancak kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklandı. Doktor olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti.

SALDIRIYA UĞRADI

Bahşılı İlçesi Doktorlar Sitesi´ndeki evinin bahçesinde eşi Özlem Sancak ile kahvaltı yapmaya hazırlanan Dr. Ertan Sancak, eşinin bahçeden eve girmesi sırasında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Bahçeye çıktığında eşini kanlar içinde bulan Özlem Sancak, fenalık geçirirken komşuları polis ve ambulans çağırdı.

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ

Sağlık ekipleri, Doktor Sancak´ın olay yerinde kan kaybından öldüğünü belirtti. Sancak´ın daha önce Bahşılı Adliyesi´nde adli doktor olarak görev yaptığı belirtildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Doktor Ertan Sancak´ı öldürdükten sonra kayıplara karışan kişi veya kişileri arama çalışması başlattı.



Mustafa
24.07.2016 15:32:09
Allah Rahmet eylesin nur icinde yatsin mekani cennet olsun.Tum mahalemizin aliseinin bir ferdi gibiydi. Hersene yurtdisindan yillik iznime geldigimde tum hastalarinin sevgisini kazanmis degerli doktorumuza gidip saglik testlerimi yaptirip sehrimiz ve mahallemizin ne kadar iyi bir doktoru oldugu icin kendimizi sansli sayardik .

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false