Anahtar Kelimeler: geziyor

Adım adım geziyor

Adım adım geziyor

KÖY KÖY GEZİYOR

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Orhan Kılıç, hafta içinde boş durmadı. Merkezde Atatürk Bulvarı, Zafer caddesinde seçim çalışmalarının yanı sıra köy ziyaretleri de yaparak, vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet edip sorunlarını dinledi.

 

HER YERE GİDİYOR

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Orhan Kılıç, Kırıkkale merkezde Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Atatürk bulvarı ve köylerdeki seçim çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar sonrası değerlendirmede bulunan Kılıç ”Kırıkkale caddelerinde, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla konuştuk. Zaman daralıyor. Değişim vakti geliyor. Güzel insanların şehri Kırıkkale’nin bu değişimden en büyük payı alması için hemşerilerimizin önerilerini aldık. Yapacaklarımızı anlattık. Samimiyetle bizi işyerlerinde ağırlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederim” dedi. 

 

KÖY KÖY GEZİYOR

1 ilçe ve 13 köy ziyareti yapan Kılıç, burada vatandaşlarla kucaklaştı, sorunlarını dinledi, çözüm aradı. Çelebi ilçesinde ilgi ile karşılanan Kılıç, “Çelebili hemşerilerinizin misafiri olduk. Kepirli, İğdebeli, Karayakup, Tilkili, Karaağıl, Hacı Yusuflu, Karabucak, Karahacılı, Kaldırım, Halildede, Alıcıyeniyapan, Yukarışıh ve Karaağaç köylerinde içten bir samimiyetle bizi karşıladılar. Hem kapılarını hem gönüllerini açtılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İnşallah güzel günlere hep birlikte kavuşacağı” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli