Anahtar Kelimeler: Adem Gökdere güven tazeledi

Adem Gökdere güven tazeledi

Adem Gökdere güven tazeledi

Adem Gökdere güven tazeledi

Ak Parti Delice ilçe kongresinde

Adem Gökdere güven tazeledi

 

?Ak Parti hizmetleriyle teveccüh kazandı?

Yahşihan ve Çelebi ilçe kongrelerini geçtiğimiz aylarda gerçekleştiren AK Parti´de hafta başında Delice ilçe kongresi gerçekleştirildi. Mevcut İlçe başkanı Adem Gökdere´nin tek aday olarak girdiği kongrede Gökdere, yeniden ilçe başkanı seçilirken kongreye katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü.

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

AK Parti´de geçtiğimiz aylarda Yahşihan ve Çelebi ilçesinde gerçekleştirilen ve bir süredir beklenen ilçe kongreleri Delice ilçesi ile devam etti. Kongrede Yahşihan ve Çelebi ilçelerinde olduğu gibi mevcut Başkan Adem Gökdere kongreye tek aday olarak girdi. Delice Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye Milletvekili Abdullah Öztürk, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, İlçe ve Belde Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede mevcut başkan Adem Gökdere yeniden ilçe başkanı seçildi.

UYUM İÇİNDE DEVEM EDECEĞİZ

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Adem Gökdere, AK Parti Delice İlçe teşkilatı olarak görevde bulundukları süre içerisinde 3 seçim geçirdiklerini bu seçimlerde de oy oranının arttığını ifade etti. Teşkilat olarak gerek AK Parti Genel Merkezinde gerekse il teşkilatında düzenlenen bütün etkinliklerde yer aldıklarını ifade eden Gökdere ?Hem ilçemizin gelişimi hem de partimizin daha da güçlenmesi için ilçemizde görev yaptığımız süre boyunca var gücümüzle çalıştık. İlçe ve belde belediye başkanlarımızla uyum içerisinde ilçemize ve partimize daha fazla güç kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürdük. Partimizin çıtasını daha üst seviyelere taşımak amacıyla yeni dönemde de uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kongremizin ilçemize ilimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

GÜN BİR OLMA GÜNÜ

Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin ?Mevcut ilçe başkanımızla görevde bulunduğu üç yıllık süre içerisinde uyum içerisinde çalıştık. Bizler partimize bağlı belediye başkanları olarak her zaman teşkilatımızın yanındayız. Delice ilçesinde de bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz? dedi. Delice ilçesinde birlik ve beraberliğin her zaman var olacağını ifade eden Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ?Bizler makamlarda oturan insanlar olarak zaman zaman vatandaşlarımızla itilafa düştüğüz, zaman zaman bilerek ve bilmeyerek insanları kırdığımız oluyor. Ancak gün bir ve beraber olma günüdür. Bu sebeple kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ilçe başkanımıza görevinde başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

YENİ BİR HEYECAN

Kongrelerin birlik ve beraberliklerin temini açısından son derece önemli olduğumu ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı ?Teşkilatlar kongrelerle yeni bir heyecan kazanır. Partimizde şu anda kongre sürecinde yeni bir heyecan kazanıyor. Bu güne kadar AK Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizden bu kadar büyük teveccüh almıştır. Yine gerçekleştirilen hizmetlerle milletimizin teveccühünü alacaktır. Önümüzde 2019 yılında gerçekleştirilecek büyük bir seçim var. Bu seçimlerde AK Parti´nin yüzde 51´i alması gerekmektedir. Bu nedenle bizlerin teşkilat mensupları olarak herkesi kazanmamız gerekmektedir. Bütün kırgınlıkları bütün küskünleri bir kenara bırakarak gönülleri kazanmamız gerekmektedir. Bizler teşkilat olarak bütün ilçelerimizde ve köylerimizde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ilçe başkanımıza görevinde başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

HAPSOLMAKTAN KURTULDU

AK Parti ile Türkiye´nin sadece sınırları içerisine hapsedilen bir ülke olmaktan çıktığını dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk ?Gerçekleştirilen ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. AK Parti bir güven partisidir. AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletinden aldığı güç ve güven ile bütün mazlumların gariplerin sesi ve dayanağı olmuş bir partidir. Bu sebeple AK Parti 2001 yılında kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden zaferle çıkmıştır. AK Parti kurulduğu günden bu yana büyümüştür. Şimdi gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimiz ardından il kongremiz onun hemen arkasından da büyük kongremiz olacaktır. Partimiz bu kongre sürecinden de büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır? şeklinde konuştu.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli