Anahtar Kelimeler: Adaylığı açıklandı

Adaylığı açıklandı

Adaylığı açıklandı

Deva Partisi Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısı ile 51 Belediye Başkanı adayını tanıttı. Deva Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Yılmaz oldu.

ADAYLIĞI İLAN EDİLDİ

Esra Yılmaz Adaylığı ile ilgili bir de tanıtım videosu paylaştı. Yılmaz “Keskincilik” vurgusu yaparak. “Gelin bir olalım, Keskini birlikte yönetelim”dedi Esra Yılmaz, şu ifadelere yer verdi. "Kıymetli Keskinli hemşehrilerim Keskinde, bazılarınız ablası, bazılarınız kardeşi, bazılarınız kızıyım. 31 Mart yerel seçimlerinde Keskin Belediye Başkan adayıyım. Hep birlikte memleketimizi yönetmek için şu partili bu partili demeden bir rozetim olmadan Keskinimize hizmet için adayım. Ben bölmeye değil, Keskinimizi bütünleştirmeye talibim. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Şimdi yerel seçimlerde sadece bir belediye başkanı değil Keskincilik yapmak isteyen tüm kardeşlerimi yanımıza davet ediyorum. Kırıkkale’de ki Keskinli hemşehrilerim, kardeşlerim. Ankara’da ki Keskinli hemşehrilerim ve memleketimin güzel İnsanları kadınları ve gençleri İlçemizin kaderini hep beraber değiştirelim. Bu yerel seçimlerde Keskinimizle dertlenen her bir hemşehrimize ihtiyacımız var. Gelin bir olalım. Keskin birlikte olursak güzelleşecek. Neşet Ertaş’ın dediği gibi derdini çekmediğimiz sevdanın türküsünü yazmadık biz. Eğer Keskinin türküsü yakılacaksa tüm hemşehrilerimizle beraber yakacağız” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu