Adaylar ziyaretlere başladılar

Adaylar ziyaretlere başladılar

Adaylar ziyaretlere başladılar

Kurumları ziyaret ettiler

Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve İl Başkanı Mürsel Akçay, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe mitinglerinin ardından Resmi Kurum ziyaretleri ile çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kurumlara ziyaret yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan aday tanıtımının ardından seçim çalışmalarına başlayan Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Kösksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve il Başkanı Mürsel Akçay ilçe mitinglerinin bitmesinin akabinde çalışmalarını ve ziyaretlerini son sürat sürdürüyor. Ak Parti Ailesi seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale Defterdarlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı, Vergi Mahkemesi Başkanlığı, İdare Mahkemesi Başkanlığı, Baro Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Resmi Kurumlardan çalışmaları ile ilgili bilgi alan vekiller Ak Parti Hükümeti döneminde yapılan yeniliklerle vatandaşların Resmi Kurulardaki işlerinin daha rahat işlediğini ifade ettiler.

Çalışmalar anlatıldı

Yeni yapılan Valilik Konağı ve Adalet Sarayının şehir merkezinde yeni bir görüntü oluşturacağını ve merkezin çehresinin değişeceğini belirten Milletvekilleri bu dönemde Kırıkkale bambaşka bir görünüme kavuşacak. Ak Parti iktidarı ile Kırıkkale'de bir çok hizmete imza atıldığını belirten milletvekilleri yeni yapılan kurum binaları ile Kırıkkale daha güzel olacağının altını çizdiler. Milletvekilleri ayrıca yapılan kurum binalarının daha başlangıç olduğunu ve belediye ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve belediyenin yapacağı alt geçit projeleri, MKE arsalarına yapılacak park alanları ile Kırıkkale'nin daha güzel bir görünüme kavuşacağını söylediler.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli